BuitenBlik Festival

reactiedatum
  • 31 mei 2019
  • 2 juni 2019
Buitenblik festival Buitenblik festival

Er zal tijdens dit evenement aan de Breulylaan 3 te Zevenaar van alles te zien, te beleven en te proeven zijn: maar liefst 36 live-acts, diverse workshops, kunst, foodtrucks en nog veel meer! Leven in de Liemers steunt twee projecten van dit festival: 'Gezongen herinneringen' en de wandeling door het Ooy en Oud-Zevenaar.

'Gezongen herinneringen' is een speciaal programma voor ouderen op 2 juni om oudere inwoners van Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar te betrekken bij het Buitenblik festival. Dit programma bestaat vooral uit muziek, zang en dans en roept herinneringen op aan vroeger. De artiesten stimuleren bij hun optreden de participatie van ouderen. Het programma is afgestemd met de deelnemende ouderencentra Pelgromhof, Wonen bij September, Pleyade en De Liemerije. Deze ouderencentra hebben vestigingen in Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar. Ook zelfstandig wonende ouderen nemen deel aan het programma. Zie de foto gallerij onderaan dit bericht voor de foto's van deze dag!

Hoe laat je aliens de hoogtepunten van het landschap van het Ooy en Zevenaar zien? De leerlingen van de Martinusschool te Zevenaar hebben hierover interessante kunst gemaakt. Deze werken kan het publiek bekijken tijdens een mooie wandeling op zondag 2 juni. Ook meewandelen?Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via Buitenblik.nl 

Geef een reactie